Categorieën


Per 1 December 2019 leveren wij alleen nog gesublimeerde shirts!
Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met een nieuwe fabrikant.
Ruim 80% van de Amerikaanse college teams speelt in "sublimated" shirts en dit aantal wordt jaarlijks groter, aangezien sublimatie tegenwoordig de standaard is in Amerika.
Hierdoor, en ook vanwege de garanties die we van de nieuwe fabrikant hebben gekregen, hebben wij besloten om ook deze overstap te maken.

De nieuwe fabrikant is Amerikaans, heeft reeds jarenlange ervaring en zal betere kwaliteit leveren en betrouwbaarder zijn m.b.t. levertijden.

Ze produceren gegarandeerd binnen 5 weken en dus zullen wij een gegarandeerde levertijd naar ons toe van 6 weken communiceren.

Die overgang zal voor het einde van 2019 zijn afgerond.  Tot die tijd wordt er niet meer bij de oude fabrikant besteld en wordt alles opgespaard tot begin december.  Dan zal de nieuwe Uniform Designer actief zijn en kan alles worden besteld bij de nieuwe fabrikant en zal alles gegarandeerd ruim voor aanvang van de oefenperiode uitgeleverd worden.

 

De prijs per shirt is 55,00 euro incl. btw en clubkorting.

Deze prijs is inclusief logo, biezen, panelen, nummers, spelersnaam, en eventuele extra (sponsor)logo’s.

Er zijn geen minimum aantallen van toepassing, dus alles kan per stuk (bij)besteld worden.

Oude en bestaande ontwerpen worden 1-op-1 omgezet naar ontwerpen van de nieuwe fabrikant.  Dit gaat allemaal automatisch vanaf het moment dat de bestelling geplaatst is.